Forretter


Tunmousse -
med rejer, asparges og pikantdressing, hertil lun flutes - kr. 75,-
Stjerneskud,
med rejer, asparges og pikantdressing, hertil lun flutes - kr. 75,-
Kold kogt laks,
serveret med rejer, kaviar, krebs og lun flutes - kr. 75,-
Varmrøget laks,
serveret med asparges, på sprøde salater med lun flutes - kr. 88,-
Fersk røget laks,
serveret med flødestuvet spinat, asparges, krebs og lun flutes - kr. 85,-
Laksesouffle,
på leje af sprøde salater hertil rejer, pikantdressing og lun flutes - kr. 85,-
Rejecocktail,
serveret med asparges, pikantdressing og lun flutes - kr. 75,-
Marinerede tigerrejer,
på pastasalat med rødløg og cherrytomater - kr. 75,-
Tarteletter,
med flødelegeret høns i asparges - kr. 75,-
Terrin af unghanebryst,
bagt med krydderurter, anrettet på spæde salater, hertil sauce verde og lun flutes - kr. 75,-
Røget svinemørbrad,
anrettet på sprøde salater m. lun flutes - kr. 75, -
Carpaccio,
anrettet på salater med parmesan og lun flutes - kr. 85,-

min. 10 couv.