Forretter


Hummerbisque,
tilsmagt med cognac. Fyld af krebsehaler. Garneret med creme fraiche - kr. 58,-
Stjerneskud,
med rejer, asparges og pikantdressing, hertil lun flutes - kr. 58,-
Kold kogt laks,
serveret med rejer, kaviar, krebs og lun flutes - kr. 58,-
Varmrøget laks,
serveret med asparges, på sprøde salater med lun flutes - kr. 68,-
Fersk røget laks,
serveret med flødestuvet spinat, asparges, krebs og lun flutes - kr. 62,-
Laksesouffle,
på leje af sprøde salater hertil rejer, pikantdressing og lun flutes - kr. 58,-
Farseret rødtungefilet,
serveret med skaldyr, kaviar, safransauce og lun flutes - kr. 58,-
Rejecocktail,
serveret med asparges, pikantdressing og lun flutes - kr. 59,-
Marinerede tigerrejer,
på pastasalat med rødløg og cherrytomater - kr. 58,-
Tarteletter,
med flødelegeret høns i asparges - kr. 55,-
Terrin af unghanebryst,
bagt med krydderurter, anrettet på spæde salater, hertil sauce verde og lun flutes - kr. 55,-
Carpaccio,
anrettet på salater med parmesan og lun flutes - kr. 62,-

min. 10 couv.