Restaurant Mona Lisa

Forretter

Forretter


Hummerbisque, tilsmagt med cognac. Fyld af krebsehaler. Garneret med creme fraiche - kr. 58,-
Stjerneskud, med rejer, asparges og pikantdressing, hertil lun flutes - kr. 58,-
Kold kogt laks, serveret med rejer, kaviar, krebs og lun flutes - kr. 58,-
Varmrøget laks, serveret med asparges, på sprøde salater med lun flutes - kr. 68,-
Fersk røget laks, serveret med flødestuvet spinat, asparges, krebs og lun flutes - kr. 62,-
Laksesouffle, på leje af sprøde salater hertil rejer, pikantdressing og lun flutes - kr. 58,-
Farseret rødtungefilet, serveret med skaldyr, kaviar, safransauce og lun flutes - kr. 58,-
Rejecocktail, serveret med asparges, pikantdressing og lun flutes - kr. 59,-
Marinerede tigerrejer, på pastasalat med rødløg og cherrytomater - kr. 58,-
Tarteletter, med flødelegeret høns i asparges - kr. 55,-
Terrin af unghanebryst, bagt med krydderurter, anrettet på spæde salater, hertil sauce verde og lun flutes - kr. 55,-
Carpaccio, anrettet på salater med parmesan og lun flutes - kr. 62,-

min. 10 couv.