Restaurant Mona Lisa

Hovedretter

Hovedretter


Gammeldags flæskesteg, serveret med rødkål, agurkesalat, hertil brune og hvide kartofler og flødesauce - kr. 158,-
Svinekam stegt som vildt, serveret med waldorfsalat, hertil brune og hvide kartofler og vildtflødesauce - kr. 158,-
Gammeldags kalvesteg, serveret med glaseret perleløg, ½ tomat med flødepeberrod, hertil brune og hvide kartofler og flødesauce - kr. 168,-
Kalvesteg stegt som vildt, serveret med ½ æbler, waldorfsalat, brune og hvide kartofler, hertil vildtflødesauce - kr. 168,-
Helstegt kalvefilet, serveret med 3 slags smørdampede grøntsager, pommes rissolles og svampesauce - kr. 178,-
Helstegt kalvmørbrad, serveret med 2 slags smørdampede grøntsager, pommes rösti og dijonsauce - dagspris
Gl. dags oksesteg, med fyldt tomat, glaseret perleløg, dampet grøntsager, brune og hvide kartofler, hertil flødesauce - kr. 168,-
Helstegt oksetyndsteg, serveret med 3 slags smørdampede grøntsager, små krydder kartofler og sauce bearnaise - kr. 168,-
Helstegt oksefilet, serveret med 3 slags smørdampede grøntsager, kartoffelsouffler og mild peberbearnaise - kr. 178,-
Helstegt oksemørbrad, serveret med fyldt tomat, 2 slags grøntsager, pom. macaire og mild pebersauce - dagspris
Helstegt kronhjortefilet, serveret med rødvinspære, årstidens grøntsager, krydderkartofler og vildtflødesauce - dagspris

min. 10 couv.

Hovedret - Oksemørbrad