Restaurant Mona Lisa

Desserter

Desserter


Frisk frugtsalat, med softice og chokoladesauce - kr. 52.-
Pære belle helene, henkogt pære med vanilje is, chokoladesauce og flødeskum - kr. 50,-
Fersken melba, syltet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis og flødeskum - kr. 52,-
Fragilite is roulade, med 4 slags is og sorbet, serveret med frisk frugt, chokoladesauce og flødeskum - kr. 58,-
Hjemmelavet parfait is, serveret med frisk frugt og flødeskum - kr. 58,-
Isrand betrukket med chokolade, serveret med sorbet, frisk frugt, chokoladesauce og flødeskum - kr. 55,-
Ice surprice, indbagt is med frisk frugt, coulis & flødeskum - kr. 68,-
Chokolademousse, pyntet med flødeskum - kr. 55,-
Hjemmelavet pandekager, tilsmagt med appelsin, serveret med vanilje is og frisk frugt - kr. 54,-
Sprød nøddekurv, fyldt med is og sorbet, serveret med coulis, frisk frugt og flødeskum - kr. 68,-
Mona Lisa’s dessert tallerken, bestående af køkkenets lækkerier, lad dig overraske - kr. 75,-

min. 10 couv.