Restaurant Mona Lisa

Buffet

Buffet
sammensæt selv Jeres festbuffet min 15 couv.

Tunmousse anrettet på sprøde salater garneret med skaldyr.
Laksetatar på kanapeer.
Varmrøget laks på salater.
Tigerrejer på pastasalat med dild og peberfrugt.
Serranoskinke på melon.
Kyllingesalat med friske asparges og bacon, på ananas.
Porre tærte.
Bruschetta 2 varianter med tomater og oliven.
Unghaneterrin bagt med peberfrugt og krydderurter.
Røget svinemørbrad på babysalat.
Grovbrød og smør.


Hovedret:
Helstegt okseculotte.
Helstegt oksefilet.
Helstegt kalvefilet.
Ovnbagt laksefilet.
Marineret svinefilet.
Minifrikadeller.
Annette’s krydderfrikadeller.
Farseret kalkunbryst svøbt i bacon.
Gratineret kyllingebryst i flødesauce.

Tilbehør:
Krydderkartofler.
Flødekartofler, almindelig eller tomatiseret.
Kartoffel- og porretærte.
Kartoffelsouffle.
Fransk kartoffelsalat.
Små marinerede kartofler.
Gratineret kartoffelmos.
Hasselbach kartofler.
Flødegratineret pasta.
Bagte rodfrugter.

Salater:

Alm. Salat ( iceberg, tomat, agurk, gulerødder, majs, ærter osv).
Broccolisalat.
Bulgursalat.
Rissalat.
Pastasalat.
Tomatsalat.
Råkost.

Saucer:
Bordelaise.
Bearnaise.
Vildt svampe.
Whiskey.
Peber.
Timiansky.

Dessert:
Ostebord med 2 slags ost.
Mazarintærte med årstidens frugter.
Chokoladekage.
Frugtsalat med råcreme.


Forslag 1: 178,- kr pr. couv.
1 forretter.
2 slags stegeretter.
1 slags tilbehør.
1 slags salat.
1 slags sauce.
1 slags dessert.

Forslag 2: 198.- kr pr. couv.
2 forretter.
2 slags stegeretter.
2 slags tilbehør.
3 slags salater.
1 slags sauce.
1 slags dessert.

Forslag 3: 225.- kr pr couv.
3 forretter.
3 slags stegeretter..
2 slags tilbehør.
3 slags salater.
1 slags sauce.
1 slags dessert.

Receptionsbuffet: 145.- kr pr couv.
Kanape med laksemousse.
Mini porre- og løgtærte.
Cocktailpølser i baconsvøb.
Mini frikadelle.
Mini sandwich.
Ostebjælke.
Chokoladekage.

Alle buffeter min 15 couverter.

Bufet - TunmusseBuffet - tomatsalatSelskaber - Canape
Selskab - TappasBuffet - Dampet laks