BUFFET
Sammensæt selv Jeres festbuffet
min 15 couv.
Forretter
Tunmousse anrettet på sprøde salater garneret med skaldyr.
Laksetatar på kanapeer.
Varmrøget laks på salater.
Tigerrejer på pastasalat med dild og peberfrugt.
Serranoskinke på melon.
Kyllingesalat med friske asparges og bacon, på ananas.
Porre tærte.
Bruschetta 2 varianter med tomater og oliven.
Unghaneterrin bagt med peberfrugt og krydderurter.
Røget svinemørbrad på babysalat.
Grovbrød og smør.
Hovedret
Helstegt okseculotte.
Helstegt oksefilet.
Helstegt kalvefilet.
Ovnbagt laksefilet.
Marineret svinefilet.
Minifrikadeller.
Annette’s krydderfrikadeller.
Farseret kalkunbryst svøbt i bacon.
Gratineret kyllingebryst i flødesauce.
Tilbehør
Krydderkartofler.
Flødekartofler, almindelig eller tomatiseret.
Kartoffel- og porretærte.
Kartoffelsouffle.
Fransk kartoffelsalat.
Små marinerede kartofler.
Gratineret kartoffelmos.
Hasselbach kartofler.
Flødegratineret pasta.
Bagte rodfrugter.
Salater
Alm. Salat ( iceberg, tomat, agurk, gulerødder, majs, ærter osv).
Broccolisalat.
Bulgursalat.
Rissalat.
Pastasalat.
Tomatsalat.
Råkost.
Saucer
Bordelaise.
Bearnaise.
Vildt svampe.
Whiskey.
Peber.
Timiansky.
Dessert
Ostebord med 2 slags ost.
Mazarintærte med årstidens frugter.
Chokoladekage.
Frugtsalat med råcreme.