Text alignment

BUFFET

Sammensæt selv Jeres festbuffet
min 15 couv.


Forretter
Tunmousse anrettet på sprøde salater.
Laksetatar på kanapeer.
Varmrøget laks på salater.
Tigerrejer på pastasalat med dild og peberfrugt.
Serranoskinke på melon.
Kyllingesalat med bacon og ananas.
Porre kartoffel tærte.
Bruschetta tomater og oliven.
Unghaneterrin bagt med peberfrugt og krydderurter.
Røget svinemørbrad på babysalat.
Grovbrød og smør.

Hovedret
Helstegt okseculotte.
Helstegt oksefilet.
Helstegt kalvefilet.
Ovnbagt laksefilet.
Marineret svinefilet.
Minifrikadeller.
Farseret kalkunbryst svøbt i bacon.
Gratineret kyllingebryst i flødesauce.

Tilbehør
Krydderkartofler.
Flødekartofler, almindelig.
Kartoffel- og porretærte.
Kartoffelsouffle.
Kartoffelsalat.
Hasselbach kartofler.
Flødegratineret pasta.
Bagte rodfrugter.

Salater
Alm. Salat ( iceberg, tomat, agurk, gulerødder, majs, ærter osv).
Broccolisalat.
Bulgursalat.
Pastasalat.
Tomatsalat.
Råkost.
Årstidens salat.

Saucer
Bordelaise.
Bearnaise.
Vildt svampe.
Whiskey.
Peber.
Timiansky.

Dessert
Ostebord med 2 slags ost.
Mazarintærte med årstidens frugter.
Chokoladekage.
Frugtsalat med råcreme.
Dagens kage.