FORRETTER
Tunmousse - med rejer, asparges og pikantdressing,
hertil lun flutes - kr. 75,-
Stjerneskud, med rejer, asparges og pikantdressing,
hertil lun flutes - kr. 75,-
Kold kogt laks, serveret med rejer, kaviar, krebs og lun flutes - kr. 75,-
Varmrøget laks, serveret med asparges, på sprøde salater
med lun flutes - kr. 88,-
Fersk røget laks, serveret med flødestuvet spinat, asparges,
krebs og lun flutes - kr. 85,-
Laksesouffle, på leje af sprøde salater hertil rejer,
pikantdressing og lun flutes - kr. 85,-
Rejecocktail, serveret med asparges, pikantdressing og lun flutes - kr. 75,-
Marinerede tigerrejer, på pastasalat med rødløg og cherrytomater - kr. 75,-
Tarteletter, med flødelegeret høns i asparges - kr. 75,-
Terrin af unghanebryst, bagt med krydderurter, anrettet på spæde salater,
hertil sauce verde og lun flutes - kr. 75,-
Røget svinemørbrad, anrettet på sprøde salater
m. lun flutes - kr. 75, -
Carpaccio, anrettet på salater med parmesan og lun flutes - kr. 85,-
min. 10 couv.