Text alignment

FORRETTER

Tunmousse - med rejer, asparges og pikantdressing,
hertil lun flutes -
kr. 75,-

Stjerneskud, med rejer, asparges og pikantdressing,
hertil lun flutes -
kr. 75,-

Kold kogt laks, serveret med rejer, kaviar, krebs og lun flutes - kr. 75,-

Varmrøget laks, serveret med asparges, på sprøde salater
med lun flutes -
kr. 88,-

Fersk røget laks, serveret med flødestuvet spinat, asparges,
krebs og lun flutes -
kr. 85,-

Laksesouffle, på leje af sprøde salater hertil rejer,
pikantdressing og lun flutes -
kr. 85,-

Rejecocktail, serveret med asparges, pikantdressing og lun flutes - kr. 75,-

Marinerede tigerrejer, på pastasalat med rødløg og cherrytomater - kr. 75,-

Tarteletter, med flødelegeret høns i asparges - kr. 75,-

Terrin af unghanebryst, bagt med krydderurter, anrettet på spæde salater,
hertil sauce verde og lun flutes -
kr. 75,-

R
øget svinemørbrad, anrettet på sprøde salater
m. lun flutes -
kr. 75, -

Carpaccio, anrettet på salater med parmesan og lun flutes - kr. 85,-

min. 10 couv.